Γενική Απεργία 1-12-2011


Συνάδελφοι,
Η νεοφιλελεύθερη συνταγή που εφαρμόζουν με παράλογη εμμονή η τρόϊκα και η κυβέρνηση, ως θεραπεία της κρίσης χρέους, έχει εξαθλιώσει οικονομικά και εξοντώσει κοινωνικά ευρέα στρώματα των εργαζομένων και έχει οδηγήσει τις οικογένειές τους σε απόγνωση, στη διάρκεια των αλλεπάλληλων «διασώσεων» της ελληνικής οικονομίας, καθεμία από τις οποίες απαιτεί όλο και πιο αιματηρές ανθρωποθυσίες στο βωμό των αγορών.
Τα εργοδοτικά συντεχνιακά συμφέροντα συνασπίζονται και επιχειρούν να «μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία» χωρίς ωστόσο να ενδιαφέρονται για το πόσοι, και αν, θα περάσουν, εκτός από τους ίδιους, στην απέναντι όχθη.
Τη βαρβαρότητα αυτή αναδεικνύει ο κρατικός προϋπολογισμός του 2012, που επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες αναποτελεσματικές περικοπές εισοδημάτων, θέσεων εργασίας και δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους.
Η ΟΙΕΛΕ καλεί όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη Γενική Απεργία που έχουν κηρύξει τη Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2011, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, και να ενώσουν τη φωνή και την οργή τους με αυτές των άλλων εργαζομένων στη συγκέντρωση στις 11:00 π.μ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
• ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ
• ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web