Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ 4 -9 Μαΐου 2015

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Τα δύο προηγούμενα χρόνια οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεχθήκαμε μια συντονισμένη επίθεση στα κεκτημένα μας πολλών χρόνων, όπως εξάλλου και η πλειονότητα των υπολοίπων εργαζομένων στην χώρα μας. Ο σύλλογός μας αντιμετώπισε των καταιγισμό αυτό από αντεργατικές αποφάσεις με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και σύνεση. Συμμετείχαμε ενεργά σε κάθε προσπάθεια για ανατροπή αυτής της κατάστασης, τόσο με κινητοποιήσεις όσο και με θεσμικές παρεμβάσεις που έβλαψαν πολύ όσους μας ήθελαν να τα παρατάμε. Μείναμε όρθιοι ως κλάδος, διότι στηριχθήκαμε στις δικές μας δυνάμεις και προχωρήσαμε ενωτικά και συντεταγμένα, με πλουραλισμό και ομόνοια στον κοινό μας στόχο.
Στον ΣΙΕΛΒΕ η υπεράσπιση και προώθηση των συμφερόντων των συναδέλφων γίνεται με διάλογο και σύνθεση των απόψεων, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες. Αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, έχει γίνει κτήμα όλων μας και για αυτό σας καλούμε και φέτος να συνδράμετε με την συμμετοχή σας στις εκλογές. Μόνο τα μέλη μας, οι συνάδελφοι μας, είναι η δύναμή μας. Όσο πιο ενισχυμένος βγει ο σύλλογος τόσο πιο αποτελεσματικός μπορεί να είναι.
Φέτος, μπορείτε να ψηφίσετε 6 ημέρες (5 στην Θεσσαλονίκη και 1 στην Θεσσαλία) όπως δείχνει το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015
Εκπαιδευτήρια Απ. Παύλος (Κένεντι 119 Πυλαία- άνοδος Πανοράματος), 10:00 - 17:00
Τρίτη 5 Μαΐου 2015
Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη (11ο χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, μετά το Cosmos), 10:00 - 17:00
Τετάρτη 6 Μαΐου 2015
Ξενοδοχείο Διόνυσος, Λάρισα, 13:00 - 20:00
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015
Κολέγιο Ανατόλια, Θεσσαλονίκη (άνοδος Πανοράματος), 10:00 - 17:00
Παρασκευή 8 Μαΐου 2015
Ξενοδοχείο Imperial (Αντιγονιδών 13, Κέντρο Θεσσαλονίκης), 14:00 - 19:00
Σαββάτο 9 Μαΐου 2015
Ξενοδοχείο Imperial (Αντιγονιδών 13, Κέντρο Θεσσαλονίκης), 09:00 : 15:00

Ο καθένας από εμάς μπορεί να ψηφίσει όποια ημέρα και σε όποιο μέρος διευκολύνεται περισσότερο. Γι' αυτό και κάλπες θα στηθούν, για πρώτη φορά, και εντός τριών ιδιωτικών σχολείων ώστε να εξυπηρετούνται και οι συνάδελφοι που εργάζονται σε αυτά, αλλά και όποιοι άλλοι εργάζονται σε κοντινά σχολεία. Μαζί μας χρειάζεται να έχουμε την Αστυνομική Ταυτότητα και το βιβλιάριο ασφάλισης του ΙΚΑ (στην περίπτωση απώλειας του βιβλιαρίου, υπογράφουμε την ώρα της ψηφοφορίας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουμε ψηφίσει σε άλλο Α΄βάθμιο σωματείο).
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, είναι φανερό πως το πολιτικό κλίμα ευνοεί την αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας. Συσπειρωθείτε γύρω από τον σύλλογο για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συμμετέχουμε στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ 4 – 9 Μαΐου 2015

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web