ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ: ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ Η ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΤΑΞΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

Η ΟΙΕΛΕ, με αφορμή έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Δ’ Αθήνας απέστειλε σήμερα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επιστολή με την οποία ζητά άμεση αποκατάσταση των δικαιωμένων στα δικαστήρια ιδιωτικών εκπαιδευτικών που απολύθηκαν, αλλά οι καταγγελίες σύμβασή τους κρίθηκαν παράνομες ως καταχρηστικές. Οι συνάδελφοι αυτοί, δυστυχώς, λόγω της εργοδοτικής  αυθαιρεσίας και της μέχρι σήμερα αδράνειας των εποπτικών αρχών της πολιτείας δεν έχουν επιστρέψει στην τάξη τους και βρίσκονται μετέωροι, καθώς δεν είναι ούτε εργαζόμενοι, ούτε απολυμένοι και πληρώνουν έτσι ένα βαρύτατο οικονομικό και ηθικό τίμημα.
Η Ομοσπονδία ζητά τα πρωτοφανή αυτά περιστατικά – για το σύνολο του ιδιωτικού τομέα – εργοδοτικής ασυδοσίας να αντιμετωπιστούν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και να εφαρμοστούν επιτέλους οι δικαστικές αποφάσεις.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web