Ευχαριστήρια επιστολή της ΟΙΕΛΕ στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Απ. Κακλαμάνη


Με αφορμή τη δήλωση του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Απόστολου Κακλαμάνη σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για την ιδιωτική εκπαίδευση λίγο πριν από την ψήφισή της, η ΟΙΕΛΕ του απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή.
ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
πρώην ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
η Ομοσπονδία μας επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες για την βαρύνουσας σημασίας παρέμβασή σας στο δημόσιο διάλογο υπέρ της νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση. Ακούσατε με προσοχή τα επιχειρήματα όλων των εμπλεκομένων μερών και, με βάση την πλούσια εμπειρία σας σε ζητήματα εκπαίδευσης, εκφράσατε δημόσια τις θέσεις σας. Το γεγονός αυτό είχε καταλυτική επίδραση στη στάση κομμάτων και πολιτικών προσώπων κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Κοινοβούλιο και, διόλου τυχαία, αρκετοί κοινοβουλευτικοί αναφέρθηκαν στην παρέμβασή σας.
Κύριε Πρόεδρε,
Σε μια ιστορική περίοδο όπου δημόσια αγαθά και εργασιακά δικαιώματα συρρικνώνονται, η θετική παρέμβασή σας για τη νομοθετική ρύθμιση για την ιδιωτική εκπαίδευση αποδεικνύει ότι η πολιτική μας ζωή, αλλά και ο χώρος της Παιδείας, χρειάζονται τη φωνή και την ενεργητική σας παρουσία.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web