«ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ» ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ 2014 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ


Αναφερθήκαμε στην αδιανόητη απόπειρα, μέσω κατάθεσης αγωγής, της ΠΟΕΔΗΝ για πολιτική και οικονομική εξόντωση της ΟΙΕΛΕ. Στο κείμενο της αγωγής είναι εμφανής η πρόθεση της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ να «ξεπλυθεί» ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα στη χώρα, η έκδοση παράνομων τίτλων σπουδών από ιδιωτικά σχολεία-φαντάσματα και ο διορισμός των κατόχων τους στο δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κείμενο της αγωγής τα σχολεία αυτά χαρακτηρίζονται «νόμιμα» και οι μαθητές – που δεν παρακολουθούσαν μαθήματα και εργαστήρια, δεν έδιναν εξετάσεις και έπαιρναν άκοπα το είκοσι που τους εξασφάλιζε 1.000 μόρια στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, άρα και σίγουρο διορισμό – αποκαλούνται «ανύποπτοι»! 
Στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο μέσος πολίτης που πληροφορείται για την υπόθεση είναι εύλογο να συνδέσει την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ με περίεργα συμφέροντα, καθώς την τακτική της αγωγής, ώστε να φιμωθεί η ΟΙΕΛΕ ακολούθησαν και οι εκπρόσωποι των σχολαρχών, όταν ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ το 2014 ως εκπρόσωπος των ελλήνων εργαζόμενων στο Advisory Group για το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων έφερε αποκαλυπτικά στοιχεία για την έκδοση 2000 παράνομων τίτλων σπουδών μόνο από ιδιωτικά ΤΕΕ της Άρτας!
Προκειμένου να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη των εκπροσώπων της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και για να πληροφορηθεί η ελληνική κοινωνία για το μέγεθος του πρωτοφανούς σκανδάλου με τους παράνομους τίτλους, η ΟΙΕΛΕ θα φέρνει στη δημοσιότητα καθημερινά συγκλονιστικά στοιχεία της υπόθεσης που κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ στην Κομισιόν. 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2014
Η προκλητική αδιαφορία των κυβερνήσεων από το 2010 έως και το 2014 για την αντιμετώπιση του σκανδάλου των παράνομων τίτλων ανάγκασε τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ να προβεί στην καταγγελία στην Ε.Ε. Η Κομισιόν με κείμενο-καταπέλτη (δείτε εδώ) πάγωσε την διαδικασία αντιστοίχισης του Εθνικού με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων και ζήτησε από την τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να παρουσιάσει :
  • Μέτρα Διασφάλισης Ποιότητας σχετικά με το έργο των παρόχων Ιδιωτικής
Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
  • Μέτρα για τη διασφάλιση της νομιμότητας στις διαδικασίες και στην έκδοση των
τίτλων σπουδών από φορείς της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ …ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ 20 ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΕΕ!
Όπως προαναφέραμε, από σήμερα θα δίνουμε τμηματικά συγκλονιστικά στοιχεία για το σκάνδαλο των παράνομων τίτλων. Ίσως έτσι κάποιοι αντιληφθούν το μέγεθος του ατοπήματος να μηνύσουν την ΟΙΕΛΕ προκειμένου να «ξεπλυθεί» ένα τεράστιο σκάνδαλο…
Μια από τις πολλές κατηγορίες κατόχων παράνομων τίτλων είναι αυτοί που είχαν αποφοιτήσει από το δημόσιο Λύκειο με χαμηλότατους βαθμούς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το απολυτήριό τους για διορισμό. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι όμως.
Αποκαλύπτουμε σήμερα λίστα μαθητών (δείτε εδώ), τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεση οποιουδήποτε φορέα, αρχής ή πολίτη επιθυμεί, που λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το δημόσιο λύκειο με κακό βαθμό, πήραν απολυτήριο από αυτά τα ιδιωτικά ΤΕΕ-φαντάσματα της Άρτας. Ως εκ θαύματος, οι μετριότατοι μαθητές του δημόσιου σχολείου μετετράπησαν – προφανώς μετά από θεία επιφοίτηση – σε άριστους και μάλιστα με ολοστρόγγυλα είκοσι! Πολλοί από τους «φωτισμένους» αυτούς εγκεφάλους σήμερα είναι διορισμένοι στο Δημόσιο.
Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν άλλες προκλητικές κατηγορίες κατόχων παράνομων τίτλων που θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web