Η ΟΙΕΛΕ ΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΩΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ


Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που η Φώφη Μπουλούτα, η συνάδελφος-σύμβολο των αγώνων του κλάδου μας, έφυγε αδικαίωτη από τη ζωή. Η ΟΙΕΛΕ, μετά από ομόφωνη απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της τελώντας πολιτικό μνημόσυνο στον τάφο της, στο κοιμητήριο Αμαρουσίου το Σάββατο, 10/11 και ώρα 12 μ. Η σεμνή αυτή εκδήλωση έχει ως στόχο να τιμηθεί η συνάδελφός μας και ο σκληρός, μα άνισος αγώνας που έδωσε μαζί με την Ομοσπονδία ενάντια σε ένα πανίσχυρο πολιτικοεπιχειρηματικό κατεστημένο.
Η μνήμη της Φώφης, που κάποιοι για μικροπολιτικούς λόγους επιχείρησαν άνανδρα να σπιλώσουν, θα παραμείνει ζωντανή με την προσπάθειά μας να δικαιωθεί ο αγώνας της, αλλά και με τη μάχη ολόκληρου του κλάδου για μια ιδιωτική εκπαίδευση που θα παρέχει δημόσιο, κοινωνικό αγαθό, για αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των μαθητών, ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής προέλευσης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web