Ο ΣΙΕΛΒΕ αναβαθμίζει το σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης των μελών του

 


Σ.Ι.Ε.Λ.Β.Ε.

Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Βορείου Ελλάδας

         Προς: email μέλους

Μήνυμα…………………….

 

 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι


Ήδη από το 2008 ο ΣΙΕΛΒΕ εγκαινίασε την ηλεκτρονική ενημέρωση όλων των μελών του δημιουργώντας την Λίστα Ενημέρωσης Μελών του ΣΙΕΛΒΕ (sielbe mailing list) με τα προσωπικά emails που εσείς, τα μέλη του, παρείχατε στον σύλλογο. Και αυτό, γιατί πάγια αρχή μας είναι η άμεση και αδιαμεσολάβητη πληροφόρηση του ιδιωτικού εκπαιδευτικού, ώστε να είναι γνώστης των εξελίξεων και των ποικίλων παραμέτρων των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο μας.


Στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών αποστολής ενημερωτικών email αλλάζουμε πάροχο αυτής της υπηρεσίας και, πλέον, δεν θα λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα του συλλόγου από τις ομάδες Google (googlegroups), αλλά από ιδιόκτητο server του ΣΙΕΛΒΕ (Σ.Ι.Ε.Λ.Β.Ε. <enimerosi@sielbe.gr.) 


Η νέα «εικόνα» των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του συλλόγου θα είναι αυτή που βλέπετε και, σας παρακαλούμε, να ελέγξετε τον «Κάδο Ανεπιθυμήτων» του ταχυδρομείου σας, μη τυχόν πήγε το μήνυμα εκεί αυτομάτως. Αφού επιλέξετε ως «ΜΗ ανεπιθύμητο» το μήνυμα αυτό, τότε απρόσκοπτα θα λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΙΕΛΒΕ.


Τέλος, σας  υπενθυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα του συλλόγου https://www.sielbe.gr και το email επικοινωνίας sielbe@gmail.com ισχύουν κανονικά.



Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web