Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης 23/1/2009

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ, παρουσία του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μ. Κουρουτού, υπήρξε εκτενής ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Ν.2986/2002 και την επιχειρούμενη κατάργησή του. Διατρανώθηκε από όλους τους συναδέλφους η ανάγκη για μαζική κινητοποίηση, ώστε όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί να δώσουν ηχηρή απάντηση εναντίον όσων επιβουλεύονται τα εργασιακά τους δικαιώματα και θέλουν να μετατρέψουν τα ιδιωτικά σχολεία σε πρατήρια "fast food" κατάρτισης.
Η απεργία της Πέμπτης 29/1/2009 πρέπει να έχει απόλυτη επιτυχία και ήδη τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα δείχνουν μια άνευ προηγουμένου συμμετοχή.

Ο ΣΙΕΛΒΕ αποφάσισε τη μεγαλύτερη δυνατή παρουσία των μελών του στη συγκέντρωση της ΟΙΕΛΕ στις 29/1/2009 στην Αθήνα (10:00, στο Θέατρο Διάνα, Ιπποκράτους με Πανεπιστημίου) και για αυτό προσκαλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 27 Ιανουαρίου είτε τηλεφωνικώς (στο τηλέφωνο του συλλόγου 2310 530533, ή των μελών του Δ.Σ.)είτε με email προκειμένου να οργανωθεί πρακτικά η κοινή κάθοδος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web