ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 29/1/2009

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία της Πέμπτης σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα δήλωσε ότι θα απεργήσει άνω του 90% των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Στη Βόρεια Ελλάδα έχουμε πληροφορίες ότι :

- στη Λάρισα, τα εκπαιδευτήρια Ντόλκου - Μπακογιάννη και Εκπαιδευτήρια Καραβάνα δε θα λειτουργήσουν

- στην Θεσσαλονίκη δε θα λειτουργήσουν το Κολέγιο Δελασάλ (Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο), το Καλαμαρί, η Αδαμάντειος, η Γερμανική Σχολή, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το Αμερικανικό Κολέγιο Ανατόλια , ενώ πολύ μεγάλη θα είναι η συμμετοχή των συναδέλφων στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια, στα Μακεδονικά Εκπαιδευτήρια. Ευνοϊκά μηνύματα έρχονται από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ελληνικό Κολέγιο, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, Εκπαιδευτήρια Ράπτου (Λάρισα)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι η Αδαμάντιος θα λειτουργήσει με όλους τους ωρομίσθιους και συμβασιούχους.Οταν η ιδιοκτησία έμαθε για την πρόθεση τους να απεργήσουν τότε ξέσπασε αληθινή τρομοκρατία , έμπαιναν μία - μία στο γραφείο του ιδιοκτήτη και όταν έβγαιναν είχαν αλλάξει γνώμη!Γνωρίζω και τί ειπώθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις , αλλά δεν είναι του παρόντος .Αλλα το λυπηρό είναι ότι η απεργία βλήθηκε και εκ των έσω από άτομα υπεράνω υποψίας.
Αυτά από την αδαμάντιο.
Καλή επιτυχία να έχουμε στη δίκη γιατί αλίμονο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε από την Αδαμάντειο, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις με τον ΣΙΕΛΒΕ είτε ανώνυμα είτε επώνυμα και να καταθέσεις όσα ξέρεις, και είναι σίγουρο ότι ο σύλλογος θα ξεσκεπάσει τους δόλιους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε από Αδαμάντειο το ίδιο συνέβηκε και σ΄άλλα σχολεία τώρα και κατά το παρελθόν.Αυτή η τακτική και άλλες πιο άθλιες επιστρατεύουν οι εργοδότες για να κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα.Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το ακριβώς αντίθετο.Την επόμενη φορά θα μας βρουν πιο ενωμένους!Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web