Ανακοίνωση ΟΙΕΛΕ 19/4/2010

Το κείμενο του "πολυνομοσχεδίου" του Υπουργείου Παιδείας δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και δεν έχει δοθεί στην Ομοσπονδία, η οποία θα εκτιμήσει το περιεχόμενό του σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της αφού λάβει, πιθανότατα την Τετάρτη 21-4-2010, το οριστικό κείμενο που θα κατατεθεί στη Βουλή.
Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα για ν' αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενες βλαπτικές ρυθμίσεις για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος επιχαίρει με τη διάδοση φημών περί πλήρους κατάργησης του νόμου, περιμένοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει τα ποσοστά του στις επόμενες εκλογές, είναι επιεικώς αχαρακτήριστος. Ας μη γινόμαστε Κασσάνδρες λοιπόν και ας περιμένουμε τις εξελίξεις. Τότε, στις απεργίες θα δείξει ο καθένας το ποιον του, και όχι διασπείροντας φήμες του τύπου "...αν ψηφιστεί ο νόμος, δεν πρόκειται να απεργήσει κανείς...". Η ΟΙΕΛΕ είμαστε εμείς, και πρέπει και να στηρίξουμε το Δ.Σ. που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή να πετύχει το καλύτερο, αλλά και να το δείξουμε στο όποιο ΥΠΕΠΘ με πράξη, όταν χρειαστεί, όχι στα λόγια μόνο...

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web