Eκδήλωση ΟΙΕΛΕ για το Γενικό Λύκειο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Imperial της Θεσσαλονίκης (Αντιγονιδών 13) η ΟΙΕΛΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα


Το Γενικό Λύκειο – Αναβάθμιση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του ρόλου

 

Τα ερωτήματα που θα επιχειρηθεί να απαντηθούν αφορούν στη διασύνδεσή του με τις προηγούμενες βαθμίδες (Γυμνάσιο) αλλά και τις επόμενες, στην ιδιαιτερότητα και διαφοροποίησή του από αυτές, στο περιεχόμενο και στη λειτουργία του, στην ανάπτυξη της κοινωνικής του προσφοράς. Η παιδαγωγική, επιστημονική, διοικητική, ενδοσχολική και αποτελεσματική, για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, όψη της λειτουργίας του θα αποτελέσουν τις παραμέτρους εξειδίκευσης για κάθε θέμα που θα μας απασχολήσει. Ειδική ερευνητική ομάδα από συναδέλφους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς θα καταγράψει τις προσεγγίσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις εμπειρογνωμόνων, φορέων και συναδέλφων και σύμφωνα με αυτές θα διαμορφώσει ειδικό ερωτηματολόγιο που θα απευθύνει σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Συνάδελφοι, η συμμετοχή σας, όπως πάντα, είναι και αυτή τη φορά καθοριστική, αφού ισχυροποιεί τη συλλογική μας έκφραση. (Έχει εξασφαλιστεί για τους παριστάμενους θέση parking με 5 ευρώ από τις 18:00 μέχρι τις 22:00) 

   
   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18:00 Έναρξη
18:05 Εισήγηση Ν. Παΐζη, Β' Αντιπροέδρου ΟΙΕΛΕ
18:30 Εισήγηση Σ. Τουμπεκτσή, Σχολικού Συμβούλου, Ιδ. Εκπαιδευτικού
18:55 Διάλειμμα 
19:10 Ερωτήσεις - Διευκρινήσεις
19:25 Συζήτηση - Τοποθετήσεις
21:00 Πέρας εκδήλωσης

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web