Γενική Συνέλευση ΣΙΕΛΒΕ Πέμπτη 5 Μαΐου 2011


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00, στην αίθουσα της ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51, στον ημιόροφο, συγκαλείται Γενική (εκλογοαπολογιστική ) Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ.

 Πέραν των ζητημάτων που άπτονται της προκήρυξης εκλογών του συλλόγου (εκλογή εφορευτικής επιτροπής κλπ) θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε πολύ σοβαρά ζητήματα που θίγουν την ίδια την υπόστασή μας ως εκπαιδευτικών: οι εξελίξεις γύρω από το εργασιακό μας καθεστώς, όπως το περιγράφει ο Ν.3848/2010 ή «νόμος Διαμαντοπούλου», το ύψος των αποδοχών μας ενόψει του κυοφορούμενου Ενιαίου Μισθολογίου, οι πιέσεις των ιδιοκτητών για περαιτέρω ελαστικοποίηση των όρων εργασίας μας και των αμοιβών μας, οι επιθέσεις στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα κλπ.

Δεδομένης της κρισιμότητας των περιστάσεων και επειδή ο σύλλογος στηρίζεται  αποκλειστικά στα μέλη του και στις αποφάσεις τους, η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική. Ο καθένας από εμάς ας σκεφθεί ότι κανένας άλλος, πλην του συλλόγου, δεν θα αγωνιστεί για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και της αξιοπρέπειάς μας· και ήδη τα δυσάρεστα έχουν περάσει το κατώφλι του σπιτιού μας.
                                                                                                                                                                                    ΔΣ ΣΙΕΛΒΕ 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web