Παράνομη η περικοπή μισθού ιδιωτικών εκπαιδευτικών



Με την παραπάνω εγκύκλιό του (Φ.18/115145/Δ5/6-10-2011) το ΥΠΔΒΜΘ δικαιώνει τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και την ΟΙΕΛΕ που κατήγγειλαν ως παράνομη την περικοπή των επιδομάτων (κινήτρου απόδοσης) στις αποδοχές των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Έτσι, αποκαλύπτεται η ενορχηστρωμένη από την διοίκηση του ΣΙΕΙΕ παράνομη και έωλη μεθόδευση κάποιων ιδιοκτητών να αυξήσουν τα κέρδη τους με τη συμπίεση προς τα κάτω των αποδοχών μας. Ευτυχώς, μειοψηφία ιδιοκτητών  παρακολουθεί πιστά την  ανεκδιήγητη λογική του προεδρείου του συνδέσμου ιδιοκτητών.
Στην Βόρεια Ελλάδα έχουμε ήδη διαπιστώσει τέτοιες  περιπτώσεις παρανομιών (Απ. Παύλος, Αριστοτέλειο, Καλαμαρί – Αδαμάντιος, Μαντουλίδης, Πρότυπα, Εκπ. Φρυγανιώτη, Εκπ. Σαφαρίκα Βέροιας). Παράλληλα, έχουμε ζητήσει από τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης να ελέγξουν τις μισθοδοτικές καταστάσεις όλων των ιδιωτικών σχολείων ώστε να επαναφέρουν στη νομιμότητα όσα παρανομούν  καταβάλλοντας, βέβαια, τα κατακρατηθέντα ποσά αναδρομικά και έντοκα.  
Συνάδελφοι, ενημερώνετε τον ΣΙΕΛΒΕ και την ΟΙΕΛΕ για τυχόν παραβάσεις της νομιμότητας που διαπιστώνετε. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκτός απο τα προαναφερθέντα σχολεία, ΚΑΙ τα εκπαιδευτήρια φρυγανιωτη πέρασαν σε αυτη την μειωση... ανανεώστε σας παρακαλώ το κείμενο για να ενημερωθούν όλοι...

Ανώνυμος είπε...

To epiveveono kai ego ( eimai ergazomeni ekei) Ta akpaideftiria Fryganioti perasan se katargisi tou epidomatos. 120 euro to atomo.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον έλεγχο των μισθολογικών καταστάσεων τι ελέγχουν τελικά αυτοί στη δευτεροβάθμια; Στα Εκπ Φρυγανιώτη έχει και μία στήλη Οικιοθελής Μονομερής Παροχή.

Έτσι έχει βαφτίσει ο ιδιοκτήτης κάποιο ποσό που θέλει να λέει ότι μας το χαρίζει..... ότι να 'ναι δηλαδή...

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web