ΕπιΚοινωνία ΕΡΤ3 : Αυτοαναιρούμενη επιχειρηματολογία και ζήτω οι απολύσεις από τον ΣΙΕΙΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ερτ3 Επι κοινωνία εκπομπήΕίχαμε με προηγούμενες αναρτήσεις μας αναδείξει ότι ο ΣΙΕΙΕ, με την υποστήριξη διαπλεκομένων ΜΜΕ επιχειρεί να "βαφτίσει το κρέας ψάρι", αναφορικά με το επερχόμενο σχέδιο νόμου του ΥΠΠΕΘ. Ευτυχώς, κάποια λίγα ΜΜΕ, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, επιτρέπουν να ακουστούν και οι απόψεις των εκπαιδευτικών. 
Σήμερα, στην ΕΡΤ3στην εκπομπή "ΕπιΚοινωνία", οι καλοί δημοσιογράφοι, Θεοδώρα Αυγέρη και Δημήτρης Παπαγρηγορίου  έφεραν στο ίδιο τραπέζι τον πρόεδρο του ΣΙΕΙΕ, τον γεν. γραμματέα του ΣΙΕΛΒΕ και, τηλεφωνικά, τον Γεν Γραμματέα του υπουργείου.
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών επιχειρεί να κρύψει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αντιτίθεται στην επερχόμενη ρύθμιση , ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα, από τη μια, για το άδικο των απολύσεων εκπαιδευτικών από τα εσωτερικά φροντιστήρια (που το σ/ν απαγορεύει) ενώ από την άλλη υπερασπίζεται την σημερινή ευχέρεια των ελεύθερων και αδικαιολόγητων απολύσεων στα σχολεία! Από τη μία επικαλείται μικρά, δήθεν, ποσοστά διαπιστωμένων από το ΣΕΠΕ παρανομιών στα ιδιωτικά σχολεία (ξεχνά τους σεκιουριτάδες που παρεμποδίζουν τα όργανα της Πολιτείας να ελέγξουν την νομιμότητα και τους κρυμμένους στα υπόγεια των σχολείων εργαζομένους) και από την άλλη "τρέμει" για τον έλεγχο από το Υπουργείο Παιδείας! Από τη μια κόπτεται για την ισοτιμία των τίτλων και από την άλλη απαρνιέται την ύπαρξη χιλιάδων πλαστών τίτλων που αποκάλυψε η ΟΙΕΛΕ! 
Υποκρισία και θράσος στην ίδια συσκευασία.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web