ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Η μη κατάθεση της διάταξης για την ιδιωτική εκπαίδευση προς ψήφιση στη Βουλή (δεν συμπεριελήφθη τελικά στο νομοσχέδιο για την Έρευνα) προκάλεσε ειρωνείες και πανηγυρισμούς από ΜΜΕ του συγκροτήματος Αλαφούζου(και από μερίδα ιδιοκτητών), τα οποία από την αρχή πολέμησαν λυσσαλέα για να μην ψηφιστεί η συγκεκριμένη ρύθμιση.
Σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε έκανε ειρωνικά σχόλια για την Ομοσπονδία και τον Υπουργό Παιδείας, ενώ η Καθημερινή με πρωτοσέλιδο «χτύπημά» της πανηγυρίζει για το πάγωμα της διάταξης.
Το αν θα δικαιωθούν όλοι όσοι σήμερα πανηγυρίζουν για τη συνέχιση της ασυδοσίας και της ανομίας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης εναπόκειται στην πολιτική βούληση της Κυβέρνησης. 60.000 εκπαιδευτικοί θα περιμένουν να δουν, αν η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περί κατάθεσης της διάταξης το επόμενο διάστημα επιβεβαιωθεί.
Δείτε εδώ το σημερινό άρθρο της Καθημερινής.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web