Τη Δευτέρα 29/8 η κοινή συνάντηση των τριών Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΟΙΕΛΕ με θέμα την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για την Ιδιωτική Εκπαίδευση και την αντιμετώπιση του κινδύνου εμπορευματοποίησης της Παιδείας


Οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. για κοινή συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν την ιδιωτική εκπαίδευση και ο σοβαρός κίνδυνος εμπορευματοποίησης της Παιδείας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, ώρα 10 π.μ., στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Αθήνα).
Οι τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες θα συζητήσουν τους από κοινού τρόπους στήριξης της νομοθετικής ρύθμισης και αντιμετώπισης της απόπειρας εφαρμογής του νεοφιλελεύθερου μοντέλου στην Ελλάδα που προωθείται από ένα συγκεκριμένο πολιτικό/επιχειρηματικό μπλοκ και έχει ως μακροπρόθεσμο στόχο τη διάλυση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος μέσω της χρησιμοποίησης μεθόδων, όπως τα vouchers.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web