Σύνοψη των τοποθετήσεων των βουλευτών: Νίκου Θηβαίου (Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βοιωτίας) - Μάξιμου Χαρακόπουλου (Βουλευτή Λάρισας Ν. Δημοκρατίας)

Σας μεταφέρουμε συνοπτικά τις τοποθετήσεις των βουλευτών για τη νομοθετική ρύθμιση για την Ιδιωτική Εκπαίδευση

Νίκος Θηβαίος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βοιωτίας)



Να επανέλθει η νομιμότητα στην ιδιωτική εκπαίδευση, να εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας τα ιδιωτικά σχολεία. Αυτό συνάδει με τον Αναθεωρημένο Κοινωνικό Χάρτη. Τέλος στις αναιτιολόγητες απολύσεις, οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφεύγουν στα δικαστήρια και να μένουν 5-6 χρόνια άνεργοι μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους. Δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να επιστρέφουμε στο Νόμο Διαμαντοπούλου και στη Γνωμοδότηση 4/2012 που προβλέπει την εξέταση των απολύσεων από υπηρεσιακά συμβούλια.


Μάξιμος Χαρακόπουλος (Βουλευτής Λάρισας Ν. Δημοκρατίας)



Η ρύθμιση για την ιδιωτική εκπαίδευση δείχνει τις εμμονές της κυβέρνησης, Επιχειρεί να "κοντύνει" το ιδιωτικό σχολείο και επιχειρεί να μονιμοποιήσει τους εκπαιδευτικούς. Μετά τη διετία ο σχολείο δεν μπορεί να απολύσει τους "ανεπαρκείς" εκπαιδευτικούς. Το Υπουργείο στραγγαλίζει τα ιδιωτικά σχολεία. Έχετε υπερβάλλοντα ζήλο να ευχαριστήσετε τους εργαζόμενους. Οι ρυθμίσεις για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών θα αυξήσουν τα ιδιαίτερα και τη μαύρη εργασία

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web