Υπουργός Παιδείας σε ερώτηση Τ.Κουράκη: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΙΔ.ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – Σημαντικές εξελίξεις σήμερα στη Βουλή


Σημαντικές εξαγγελίες για κρίσιμα εκκρεμή ζητήματα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προανήγγειλε χθες ο Υπουργός Παιδείας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της  Βουλής μετά από ερώτηση του Α΄Αντιπροέδρου και Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α΄Θεσσαλονίκης κ. Τ. Κουράκη.
Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός δήλωσε ότι θα λυθεί μετά από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς το χρόνιο πρόβλημα της επιλογής Διευθυντών στα ιδιωτικά σχολεία που σήμερα είτε επιλέγονται αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη είτε στη θέση του Διευθυντή είναι ο ίδιος ο σχολάρχης χωρίς κριτήρια. Επίσης, μίλησε για άμεσες εξελίξεις στο θέμα των απολύσεων. Όπως έχει επισημάνει η ΟΙΕΛΕ, με την παρούσα διαδικασία υπάρχει κίνδυνος να έχουμε μαζικές και ελεύθερες απολύσεις από τα ιδιωτικά σχολεία.
Δείτε εδώ το κείμενο της ερώτησης του κ. Κουράκη και  της απάντησης του Υπουργού Παιδείας
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Μετά τη χθεσινή απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση του κ. Κουράκη, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων. Παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για ό, τι νεώτερο.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web