Στην Βόρεια Ελλάδα κλιμάκιο της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛΒΕ Πέμπτη και Παρασκευή 8 και 9 Μαρτίου.

Με την παρουσία του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μ. Κουρουτού, κλιμάκιο της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛΒΕ θα έχει αύριο και μεθαύριο σειρά επισκέψεων σε σχολεία και διευθύνσεις εκπαίδευσης της Βόρειας Ελλάδας, καθώς σωρεία καταγγελιών που φθάνουν στον σύλλογό μας μιλούν για κατάφωρες παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Το πρωί της Πέμπτης 8/3 οι εκπρόσωποί μας θα μεταβούν στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Ξάνθη, ενώ μετά την συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου θα έχουν συνάντηση με την διεύθυνση του Ιδιωτικού Μειονοτικού Σχολείου της Ξάνθης και τους εκεί συναδέλφους. Το βράδυ της ίδιας μέρας στο Ξενοδοχείο Καψής (Μοναστηρίου 16) της Θεσσαλονίκης, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των αντιπροσώπων των ιδιωτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης και ανοικτό ΔΣ του ΣΙΕΛΒΕ με την παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας.

Την Παρασκευή 9/3 το κλιμάκιο θα επισκεφθεί το ιδιωτικό σχολείο "Ανατόλια" για το ζήτημα των καταγγελιών που έχουν γίνει στον ΣΙΕΛΒΕ αναφορικά με μεθοδεύσεις εξωθεσμικής αξιολόγησης. Αμέσως μετά θα μεταβεί στις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web