ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – PIERCE ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Σε μια από τις μαζικότερες συνελεύσεις των τελευταίων ετών, οι εκπαιδευτικοί του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας – Pierce αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της Ομοσπονδίας στο κρίσιμο επόμενο διάστημα.
Αρχικά μοιράστηκε στους συναδέλφους το πλαίσιο αιτημάτων της ΟΙΕΛΕ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μ. Κουρουτός και ο Πρόεδρος του ΣΙΕΛ Αλ. Γούλας ανέλυσαν τα κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την εκπαιδευτική επικαιρότητα. Ακολούθησε συζήτηση, όπου καταγγέλθηκε έντονα η άρνηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας για διάλογο με την ΟΙΕΛΕ.  Κατατέθηκαν, επίσης, προτάσεις για τη χάραξη πορείας της Ομοσπονδίας.
Στη λήξη της συνέλευσης, οι εκπαιδευτικοί ομόφωνα εξουσιοδότησαν την ΟΙΕΛΕ να προχωρήσει στην κήρυξη κινητοποιήσεων αναλόγως των εξελίξεων και ενέκριναν ομόφωνα το πλαίσιο αιτημάτων της Ομοσπονδίας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web