ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η Δ/ΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Η χθεσινή αποκάλυψη της Ομοσπονδίας για την αποθράσυνση ορισμένων ιδιοκτητών, οι οποίοι ελεύθερα δημοσιεύουν τις δράσεις τους, χωρίς όμως να τις δηλώσουν στο Υπουργείο Παιδείας, όπως προβλέπει ο νόμος, έχει προκαλέσει την οργή εκατοντάδων συναδέλφων μας. Δεκάδες εκπαιδευτικοί, πολλοί από αυτούς εργαζόμενοι σε δράσεις, κυρίως σε σχολεία της Ανατολικής Αττικής, της Β’ Αθήνας και της Βόρειας Ελλάδας, κατήγγειλαν συγκεκριμένα στοιχεία για αδήλωτη και μη αμειβόμενη εργασία.

Η Ομοσπονδία απέστειλε την καταγγελία στη Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης που προφανώς, υπό το βάρος των σοβαρότατων αποκαλύψεων, υποχρεώθηκε να καλέσει αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας για να συζητήσουν το ζήτημα. Η ΟΙΕΛΕ απάντησε πως εκπρόσωποί της θα παραβρεθούν στη συνάντηση, όπου όμως θα αναμένουμε έγγραφη απάντηση στη χθεσινή καταγγελία, όπως και στις προηγούμενες, αναπάντητες καταγγελίες μας για φαινόμενα σοβαρής παραβατικότητας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Διαβάστε εδώ το έγγραφο της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και την απάντηση της ΟΙΕΛΕ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web