ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ

Όπως έχουμε ήδη κοινοποιήσει, τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί μια σπουδαία ερευνητική συνεργασία ανάμεσα στο ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ και το «Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας» της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.). Οι δύο αυτοί φορείς θα παρουσιάσουν δημόσια την πρώτη, λεπτομερή έρευνα σε πανελλαδικό επίπεδο που περιέχει τα βασικά μεγέθη του χώρου της ειδικής αγωγής και της εκπαίδευσης. Η παρουσίαση της έρευνας θα στις 15 Μαΐου 2018 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Η έκθεση αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εκπαιδευτικούς και δη αυτούς που ασχολούνται με την ειδική αγωγή, είτε ακαδημαϊκά είτε και στο χώρο της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας. ΣτηνΈκθεση αυτή θα παρουσιαστούν τα βασικά μεγέθη της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης/συνεκπαίδευσης καθώς και τα βασικά πληθυσμιακά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα και την ΕΕ-28.
Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν το συντομότερο δυνατό συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ:info@kanep-gsee.gr με τίτλο e-mail: «Δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ και του «Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας»
Οι αιτήσεις υποβολής θα γίνουν δεκτές έως και την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018.
Παρακαλούμε η δήλωση συμμετοχής να γίνει το συντομότερο δυνατόν, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και ήδη η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι πολύ μεγάλη. Οι ιδιωτικοί, αλλά και οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση της έκθεσης, θα λάβουν υπηρεσιακή άδεια από τα καθήκοντά τους. Για το θέμα έχει εκδοθεί εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ
Δείτε εδώ την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη χορήγηση υπηρεσιακής άδειας σε όσους παρακολουθήσουν την παρουσίαση της Έκθεσης

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web