Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ για τις εκπαιδευτικές άδειες Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης : ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ



Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, παρουσία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ και αιρετού μέλους του Συμβουλίου Μ. Κουρουτού, εξετάστηκαν οι αιτήσεις για χορήγηση νέων/ανανέωση παλαιών εκπαιδευτικών αδειών σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τονίζεται ότι καμία αίτηση εκπαιδευτικής άδειας εξωτερικού, είτε επρόκειτο για χορήγηση νέας, είτε για ανανέωση παλαιάς, δεν εγκρίθηκε και η συζήτηση για τις άδειες αυτές αναβλήθηκε. Επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, πλήρως η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ που είχε τονίσει πως οι ενέργειες ενός και μόνο συναδέλφου, ο οποίος προέταξε το στενό ατομικό του συμφέρον έναντι του συλλογικού καλού για τον κλάδο, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις εκπαιδευτικές άδειες, με πρώτο «θύμα» τις άδειες εξωτερικού.
Από τις αιτήσεις έγκρισης νέων εκπαιδευτικών αδειών ιδιωτικών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης:
Εγκρίθηκαν 13
Αναβλήθηκαν 2
Από τις αιτήσεις ανανέωσης παλαιών εκπαιδευτικών αδειών ιδιωτικών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης::
Εγκρίθηκαν 8
Αναβλήθηκαν 8
Τα ονόματα δεν δημοσιεύονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία, προκειμένου να πληροφορηθούν για την έκβαση της αίτησής τους.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web