Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ απαντά με εξώδικο στις απειλές Σαμαρά για νομική δίωξη


Όπως είναι γνωστό, στην ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ για τη χυδαία και συκοφαντική μικροπολιτική εκμετάλλευση του ονόματος της Φ. Μπουλούτα. ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς απάντησε με κείμενο στο οποίο τον απειλεί με νομική δίωξη. Στο κείμενο αυτό απάντησε στις 14/8 με εξώδικη πρόσκληση ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, η οποία έχει ως εξής:
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥ: Κουρουτού Μιχάλη, Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, εκπαιδευτικού
ΚΑΤΑ: κ.Αντώνη Σαμαρά, Βουλευτή της ΝΔ, πρώην Πρωθυπουργού
Με μεγάλη έκπληξη έλαβα το κείμενο της εξώδικης πρόσκλησης – διαμαρτυρίας που απευθύνατε προς εμένα. Οφείλω να επαναλάβω ότι η δημόσια ανακοίνωσή μου πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στην εντελώς απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση του κ. Μουρούτη, για την οποία κατά νόμον επιφυλάσσομαι, στην αείμνηστη συνάδελφο και προσωπική μου φίλη Φώφη Μπουλούτα. Η δημόσια επιστολή μου βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα και στοιχεία και έγινε με απόλυτο σεβασμό στους εμπλεκόμενους στο θέμα.
Με απόλυτο σεβασμό και χαρακτηριστική διακριτικότητα εξάλλου μέχρι και σήμερα, όπως καλά γνωρίζετε, έχουμε αντιμετωπίσει τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η αείμνηστη, την όλη υπόθεση, μη αναφέροντας καν στο δικόγραφο της αγωγής το όνομα του ανηλίκου τότε τέκνου σας και αιτούμενοι να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.
Χωρίς να αντιλαμβάνομαι ποια ακριβώς σημεία της δημόσιας επιστολής μου σας θίγουν προσωπικά, επιφυλάσσομαι, λόγω της χρονικής συγκυρίας (ο νομικός μου σύμβουλος βρίσκεται εκτός Αθηνών) να απαντήσω, μόλις αυτό καταστεί δυνατόν, διεξοδικά στις όποιες αβάσιμες αναφορές σας ως προς το άτομό μου.
Μιχάλης Κουρουτός
Μαθηματικός-Εκπαιδευτικός Λεοντείου Λυκείου Πατησίων

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web