ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «60 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΕΛΕ»

Mε πρόβα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσει η ΟΙΕΛΕ την Παρασκευή, 14/12, για τα  60 χρόνια ιστορίας της.
Στην τρίωρη, αναλυτική πρόβα έγινε πλήρης προσομοίωση της  σύνθετης αυτής εκδήλωσης μέσω όλων των τεχνικών του Μουσείου της Ακρόπολης και των συμμετεχόντων της εκδήλωσης, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το επετειακό βίντεο για τα 60 χρόνια της ΟΙΕΛΕ. Ταυτόχρονα, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τις βραβεύσεις των ανθρώπων που με την πορεία τους στον κλάδο έχουν προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Μια ομάδα συναδέλφων τους τελευταίους μήνες κατέβαλε μια δύσκολη προσπάθεια για να επεξεργαστεί το πλούσιο αρχειακό υλικό της Ομοσπονδίας ώστε να αναδειχθούν οι κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.
Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση  το τελευταίο διάστημα στις επαφές μας με παλιούς αγωνιστές-συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας, οι οποίοι όχι μόνο εξέφρασαν  την προθυμία τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αλλά βοήθησαν ενεργά, προσφέροντας υλικό από το προσωπικό τους αρχείο και βοηθώντας να αναψηλαφιστούν οι μνήμες.
Η εκδήλωση της Παρασκευής θα είναι σίγουρα μια ευκαιρία να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλιότεροι…

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web