ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ, 10/1,ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ



Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΟΙΕΛΕ, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς έχει καταθέσει αγωγή κατά του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, κατά όλων των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας και κατά δημοσιογράφων, ζητώντας ως αποζημίωση τεράστια ποσά για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση. Η αγωγή αυτή εκδικάζεται αύριο το πρωί ακριβώς στις 9 π.μ. με αριθμό πινακίου 1 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Κτήριο Προκάτ 3).
Η ΟΙΕΛΕ στη χθεσινή της ανακοίνωση κάνει λόγο για «περίεργους» όρους στη δικαστική διαμάχη Σαμαρά-Ομοσπονδίας. Η αγωγή που κατέθεσε ο κ. Σαμαράς στις 20/11 έλαβε δικάσιμο μόλις 1,5 μήνα μετά και μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, με αριθμό πινακίου 1. Εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν ακολούθησε την τυπική οδό για την εκδίκαση αγωγών που αφορούν δια του τύπου συκοφαντία, αλλά ακολούθησε τη διαδικασία των περιουσιακών διαφορών!
Σε κάθε περίπτωση, αύριο δεν εκδικάζεται απλώς μια αγωγή κατά φυσικών προσώπων και κατά της ΟΙΕΛΕ. Κάθεται στο εδώλιο η ελευθερία της έκφρασης, η ελευθερία του συνδικαλίζεσθαι, η εκπαιδευτική αξιοπρέπεια, η μνήμη μιας νεκρής.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web