ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟ FACEBOOK


Η Ομοσπονδία, όπως ανακοινώσαμε, δημιούργησε Ομάδα για απορίες-καταγγελίες στο facebook. Η ανταπόκριση των συναδέλφων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, καθώς περισσότεροι από 650 ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς έχουν γίνει ήδη μέλη! Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, πέρα από όσους έγιναν μέλη αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη τους στην ΟΙΕΛΕ, και σε κάποιους συναδέλφους που ανέλαβαν τη διάδοση της προσπάθειάς μας σε groupsκαι ομάδες κοινωνικής δικτύωσης.
Η διεύρυνση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας της ΟΙΕΛΕ με τους συναδέλφους είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι δίδεται η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό ιδιωτικών εκπαιδευτικών που εργάζονται τις ώρες λειτουργίας της Ομοσπονδίας και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, να καταθέτουν τις ερωτήσεις-καταγγελίες τους στην ομάδα. Έρχεται, δε, σε συνέχεια της ήδη επιτυχημένης παρουσίας μας στο διαδίκτυο, καθώς ήδη η ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ έχει πάνω από 20.000 μοναδικούς αναγνώστες εβδομαδιαίως και συγκαταλέγεται στις πλέον δραστήριες (πιθανώς είναι η πιο δραστήρια) ιστοσελίδα συνδικάτου στον ιδιωτικό τομέα.
Συνεχίστε να διαδίδετε στους συναδέλφους την Ομάδα επικοινωνίας μας. Αναμένουμε τις καταγγελίες σας με τη δέσμευση της πλήρους εμπιστευτικότητας. Οι νόμοι τηρούνται μόνο εάν εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε τη λειτουργία τους και καταγγέλλουμε την παραβίασή τους στους χώρους εργασίας μας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web