ΟΙΕΛΕ: ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ facebook


Ένα νέο τρόπο διαδραστικής επικοινωνίας με την Ομοσπονδία αποκτούν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί. Η ΟΙΕΛΕ δημιούργησε ομάδα στο facebook όπου οι συνάδελφοι θα μπορούν να καταθέτουν απορίες για οποιοδήποτε εργασιακό/ασφαλιστικό ζήτημα και να υποβάλλουν καταγγελίες. Η ομάδα που δημιουργήθηκε ονομάζεται «ΟΙΕΛΕ – Απορίες- καταγγελίες ιδιωτικών εκπαιδευτικών».
Η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων λόγω της ύπαρξης στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης άτυπων/ανεπίσημων ομάδων όπου, κυρίως λόγω άγνοιας των διαχειριστών τους σε στοιχειώδη θέματα εκπαιδευτικής νομοθεσίας, ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί παραπληροφορούνται, γεγονός που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τα δικαιώματά τους. 
Προϋπόθεση για να αναρτήσεικάποιος μια απορία, ή μια καταγγελία στην ομάδα είναι να καταθέσει αίτηση για να ενταχθεί σ’ αυτήν (join), ώστε να αποφεύγονται «στημένες» ερωτήσεις και τρολαρίσματα και να διασφαλίζεται η ασφάλεια των συμμετεχόντων. Θα προσπαθούμε να απαντούμε στους συναδέλφους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και, κυρίως, έγκυρα.
Παρακαλούμε να διαδώσετε την ομάδα σε όλους τους συναδέλφους και, το κυριότερο, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web