Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΣΙΕΛΒΕ 2021

 

Παρά τις αντιξοότητες της συγκυρίας (Covid, νομικό πλαίσιο του νόμου Κεραμέως Ν4713/2020, κλπ.) η μεγάλη συμμετοχή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών της βόρειας Ελλάδας στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ φανερώνει την αταλάντευτη πεποίθηση ότι μπορούμε να επαναφέρουμε σε ισχύ τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας ως Λειτουργοί της εκπαίδευσης.

Όπως προκύπτει από το Πρακτικό των αρχαιρεσιών του συλλόγου μας που είναι κατατεθειμένο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ προσήλθαν και ψήφισαν 413 ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί. Βρέθηκαν 2 άκυρα ψηφοδέλτια και 1 λευκό. Βάσει των εκλογικών μέτρων που ισχύουν, ο σύλλογός μας εκλέγει 6 αντιπροσώπους στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και 21 αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΙΕΛΕ.

Οι πρώτοι εννέα υποψήφιοι /-ες για το ΔΣ που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης θα συγκροτήσουν τις επόμενες ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΕΛΒΕ, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψηφίους για την διάθεσή τους να συμβάλλουν στις δημοκρατικές διαδικασίες του ΣΙΕΛΒΕ. Η συμμετοχή τους είναι η δύναμη του συλλόγου.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web