Διαδικτυακή εκδήλωση του περιοδικού Νέα Παιδεία για τα Προγράμματα Σπουδών της Iστορίας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

 


Το περιοδικό «Νέα Παιδεία» με σημαντική προσφορά στο χώρο των γραμμάτων από το 1976, απέστειλε πρόσκληση στην ΟΙΕΛΕ και στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν αύριο Παρασκευή, 14/1, διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει για τα νέα Προγράμματα Σπουδών της Iστορίας με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της ιστορικής εκπαίδευσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση και το link σύνδεσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ομοσπονδία και το Κλαδικό μας Ινστιτούτο, καθώς αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε την αποτίμηση των προγραμμάτων σπουδών που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το ΙΕΠ. Ήδη οι πρώτες ομάδες εργασίας ολοκληρώνουν τις προτάσεις τους. Καλούμε κάθε συνάδελφο που ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε κάποια ομάδα ή να καταθέσει αυτόνομα την άποψή του, να αποστείλει στο e-mail oieleomospondia@gmail.com με τίτλο «Αποτίμηση προγραμμάτων σπουδών».

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web