ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΜε ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε από δημοσίευση στα social media πως ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν, πρώην  Ευρωβουλευτής της ΝΔ και δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος  διατηρεί στενές σχέσεις με τα κλιμάκια των δανειστών που εποπτεύουν τις εκάστοτε αξιολογήσεις του προγράμματος, βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια των Αθηνών.
Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω εκπαιδευτηρίου είναι επιφανές στέλεχος του Συνδέσμου των ιδιοκτητών που επίσης έχει επαφές με τους εκπροσώπους των «θεσμών». Σύμφωνα, μάλιστα, με αξιόπιστες πληροφορίες, ο εν λόγω σχολάρχης είχε απευθείας τηλεφωνικές επαφές με τα στελέχη της τρόικα και μετέφερε τα αιτήματα των ιδιοκτητών προς αυτούς ακόμη και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το Νόμο Φίλη το περασμένο καλοκαίρι στο ξενοδοχείο Hilton.
Η Ομοσπονδία θα ζητήσει τη Δευτέρα με επιστολή της συνάντηση από τον κ. Σχοινά, ώστε, αν πράγματι ενδιαφέρεται για τα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, να ακούσει και την άλλη πλευρά και να πληροφορηθεί για τις σοβαρότατες παρανομίες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Ίσως μάλιστα, ως άνθρωπος με καταγωγή από τη Μακεδονία, βρει κάποια στοιχεία για τεράστια φοροδιαφυγή σε σχολεία της περιφέρειας αυτής εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web