ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ


Μεγάλη απήχηση είχε το χθεσινό Δελτίο Τύπου της ΟΙΕΛΕ για τον τρόπο που στήνονται τα Κέντρα Μελέτης στην Ελλάδα, δηλ. με τριτοκοσμικού τύπου επενδύσεις που έχουν σοβαρότατα ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναδημοσιεύτηκε σε μεγάλο αριθμό ενημερωτικών σελίδων, ενώ επικοινώνησαν μαζί μας πολλοί συνάδελφοι που εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας σε Κέντρα Μελέτης και μας έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν αρμοδίως.
Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι εχθές, με αφορμή το Δελτίο Τύπου της ΟΙΕΛΕ, επικοινώνησαν μαζί μας εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων από τον Πειραιά και την Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για το φαινόμενο, αλλά και για τη διασύνδεση των δομών αυτών με τα δημόσια σχολεία. Θυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας είχε καταγγείλει την  «υπόγεια» διαδρομή ανάμεσα σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και σε Κέντρο Μελέτης.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web