Ιδρύθηκε παράρτημα του ΣΙΕΛΒΕ στα Εκπ. Ράπτου

 


Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου στην Λάρισα διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την συγκρότηση της πρώτης Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής (ΤΔΕ) του νεοσύστατου Παραρτήματος του Συλλόγου (ΠτΣ) στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού του ΣΙΕΛΒΕ και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης 16ης Σεπτεμβρίου 2021.

Η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων (90 ψηφίσαντες) για την εκλογή της πενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος, παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου, επιβεβαίωσε και θεσμικά την ενότητα που διακρίνει τους εκπαιδευτικούς του σχολείου οι οποίοι απέναντι σε «θεούς και δαίμονες» έπεισαν με την αγωνιστικότητα, τα επιχειρήματα και το ήθος τους όλη την κοινωνία της Λάρισας ότι το σχολείο πρέπει να μείνει ανοικτό.

Το συναδελφικό κλίμα, η σύμπνοια και η ωριμότητα που οι πολύμηνοι αγώνες τους τούς χάρισαν ήταν εύκολα αντιληπτά και σε όσους βρεθήκαμε σήμερα μαζί τους: στον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Χριστόπουλο Γιώργο, στον πρόεδρο του ΣΙΕΛΒΕ Σελέκο Δημήτρη και στον Αν. Γεν. Γραμματέα του ΣΙΕΛΒΕ Γκέντζο Τάσο.

Το ΔΣ του ΣΙΕΛΒΕ θα συνδράμει με κάθε μέσο την επιτυχία του έργου των συναδέλφων που θα απαρτίζουν την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web