ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ – ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΟΦΙΑΝΟ (ΚΚΕ)


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτησή μας, η ΟΙΕΛΕ, ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, έλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει από τα κόμματα τις θέσεις και τις απόψεις τους για την ιδιωτική εκπαίδευση. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και σφαιρικότερη ενημέρωση των συναδέλφων ιδιωτικών εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες, γνωρίζοντας τις θέσεις των κομμάτων για τα μείζονα θέματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση. 
Για μια πιο «ζωντανή» όμως επαφή, προσκαλέσαμε τους εκπροσώπους Παιδείας των κομμάτων της Βουλής (πλην Χρυσής Αυγής) στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να συζητήσουμε με τους καθ’ ύλην αρμόδιους για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας και την εκπαίδευση γενικότερα. Η σειρά των συναντήσεων ξεκινά αύριο στις 17:00 με το Νίκο Σοφιανό από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Τη Δευτέρα, 1/7 στις 12:00 ακολουθεί ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας. Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου θα επισκεφθούν τα γραφεία της Ομοσπονδίας για συνάντηση ο Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής με τους συνεργάτες του.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία, που αποτελεί καινοτομία στα συνδικαλιστικά χρονικά της εκπαίδευσης, εντάσσεται στο πλαίσιο της πάγιας αντίληψης της ΟΙΕΛΕ για ευρύ, ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο. Πλέον, κάθε ιδιωτικός εκπαιδευτικός θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να κρίνει και να συγκρίνει και στη συνέχεια, μετά τις εκλογές, να ελέγξει τις θέσεις και τις δεσμεύσεις των κομμάτων.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web