Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΙΕΛΒΕ


Σε έκτακτη συνεδρίασή του το ΔΣ του ΣΙΕΛΒΕ αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και συνέντευξης τύπου, παρουσία του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011, στις 19:00, στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51), με αποκλειστικό θέμα την παράνομη απόπειρα εφαρμογής στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης του νέου μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο Σύνδεσμος των ιδιοκτητών (ΣΙΕΙΕ), παρά τις εγκυκλίους που έχει εκδώσει το Υπουργείο Παιδείας και παρά τα όσα η νομολογία προβλέπει, πιέζει τα μέλη του να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων στην μισθοδοσία του Νοεμβρίου, περικόπτοντας το 40% των αποδοχών μας!  Μάλιστα, προσπαθώντας να ενδύσουν τους έωλους ισχυρισμούς τους με νομικοφανή επιχειρήματα παραφράσουν τον νόμο 682/77 και υποκριτικά αγνοούν σειρά εγκυκλίων που πιστοποιούν ότι περικοπές στου ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς δεν μπορούν να γίνουν (εγκύκλιος 1, εγκύκλιος 2 , εγκύκλιος Γεν. Λογιστηρίου του Κράτους).
Για τον δίκαιο αγώνα μας απέναντι στην ασυδοσία κάποιων τυχοδιωκτών της εκπαίδευσης η ΓΣΕΕ  απέστειλε επιστολή στην υπουργό Παιδείας όπου την καλεί να προστατεύσει τις νόμιμες αποδοχές μας.
Απέναντι στο θράσος κάποιων ιδιοκτητών οφείλουμε να αντιτάξουμε ενότητα και αλληλεγγύη, να συγκροτήσουμε αρραγές μέτωπο ώστε να μην περάσει το παράνομο ψαλίδισμα σε κανένα σχολείο. Όλοι στην Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε από κοινού τις συλλογικές αντιδράσεις μας σε όσους μας θέλουν εξαθλιωμένους και πειθήνιους.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web