Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΟΙΕΛΕ

Ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ:

Διόλου αβάσιμη δεν ήταν η βεβαιότητα του ΣΙΕΙΕ για κατάθεση της τροπολογίας Μπαμπινιώτη, όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Μόλις πληροφορηθήκαμε πως ο υπουργός Παιδείας κατέθεσε την επίμαχη τροπολογία για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική ανάπτυξη και την αυτοδιοίκηση. Να προσθέσουμε πως ο κ. Μπαμπινιώτης έχει ήδη καταθέσει άλλη μία (!) τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπου κάνει άλλο ένα ρουσφέτι στον εαυτό του, τακτοποιώντας "εκκρεμότητες" στο Αρσάκειο Τιράνων.

Η πολιτική συμπεριφορά του Υπουργού Παιδείας είναι προκλητική και αποπνέει αποφορά διαπλοκής. Σε δύο τροπολογίες που κατατίθενται εν τω μέσω της νυκτός περνάει πάγια συντεχνιακά αιτήματα των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων, αλλά και δικά του για τα σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας σε Ελλάδα και ...Αλβανία. Θεωρούμε πως ο κ.Μπαμπινιώτης έχει ξεπεράσει κάθε όριο και λειτουργεί ανερυθρίαστα ως όργανο ομάδων συμφερόντων και ως χορηγός του ίδιου του εαυτού του. Η ΟΙΕΛΕ θεωρεί πως για λόγους προστασίας του εκπαιδευτικού αγαθού, αλλά και του δημόσιου συμφέροντος, ο κ. Μπαμπινιώτης οφείλει να απομακρυνθεί άμεσα από τη θέση του Υπουργού Παιδείας και θα απευθύνει αυτό το αίτημα με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό.

Ο Υπουργός Παιδείας, κ. Μπαμπινιώτης δεν υπηρετεί την ελληνική εκπαίδευση, αλλά τα συμφέροντα συγκεκριμένων συντεχνιών. Είναι άκρως επικίνδυνος και οι ενέργειές του δύνανται να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στην ελληνική εκπαίδευση. Καλούμε τα κόμματα και τους βουλευτές του Κοινοβουλίου να καταψηφίσουν τις τροπολογίες - ρουσφέτια του Υπουργού Παιδείας, βάζοντας τέλος στην ευνοιοκρατική πολιτική του.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web