Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι κάθε περικοπή στις αποδοχές μας είναι παράνομη!


Η ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ! "ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ".

Νέα εγκύκλιο (Φ5/84724/Δ5/23-7-2012) εξέδωσε η Δ/νση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, μετά από έγγραφο της ΟΙΕΛΕ, σύμφωνα με την οποία, μέχρι να υπάρξει ερμηνευτική εγκύκλιος για την εφαρμογή της 214/2012 (γνωμοδότηση Μπαμπινιώτη), ισχύει το παλιό καθεστώς μισθοδοσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται από τα επίσημα θεσμικά όργανα της πολιτείας πως οι περικοπές των αποδοχών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών είναι παράνομες και αυθαίρετες. Η Ομοσπονδία θα διεκδικήσει μέχρι τέλους όλες τις κλεμμένες αποδοχές των συναδέλφων και καλεί τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να μην αποδέχονται, δια της υπογραφής τους, τη μονομερή, βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας τους και να καταγγέλλουν άμεσα κάθε απόπειρα περικοπής των αποδοχών τους. Είναι γεγονός ότι κάτω από την απειλή των απολύσεων γίνονται μειώσεις αποδοχών.
Διαβάστε εδώ την εγκύκλιο της Δ/νσης ιδιωτικής Εκπαίδευσης 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web