Ισχυρή εντολή της ΓΣ του ΣΙΕΛΒΕ

Με επιτυχία συνήλθε εχθές Τετάρτη η Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ στην οποία
α) ελήφθη ομόφωνη απόφαση για τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου,
β) υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου
γ) διατρανώθηκε η απόφαση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών να μην υποκύψουν στις άνομες πιέσεις εργοδοτών και των υποστηρικτών τους στη διοίκηση της εκπαίδευσης και να συνεχίσουν με κάθε νόμιμο μέσο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. 
Στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της γενικής συνέλευσης που ακολουθεί καταγράφεται η αποφασιστικότητα του κλάδου απέναντι σε όσους θέλουν να μας μετατρέψουν από εκπαιδευτικούς σε άβουλους υπηρέτες των κερδών τους:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ
Η Γενική Συνέλευση του ΣΙΕΛΒΕ αποφάσισε τα ακόλουθα:
·         Δηλώνει τη στήριξη και τη συμπαράστασή της στους Προέδρους της ΟΙΕΛΕ και του ΣΙΕΛΒΕ που αύριο Πέμπτη δικάζονται με κατασκευασμένες και ψευδείς κατηγορίες που εξαπολύθηκαν από την ιδιοκτησία ενός σχολείου – του Ελληνικού Κολλεγίου – το οποίο εδώ και 23 χρόνια συστηματικά παραβιάζει τη νομιμότητα.
·         Ζητά την άσκηση πειθαρχικής και ποινικής δίωξης εναντίον των στελεχών της διοίκησης (Διευθυντή Εκπαίδευσης, Σχολικό Σύμβουλο) που τα τελευταία χρόνια κάνουν τα στραβά μάτια στις παρανομίες του «Ελληνικού Κολλεγίου» και εναντίον του διενεργήσαντος την ΕΔΕ για το εν λόγω σχολείο, ο οποίος δεν φρόντισε ώστε να καταθέσει η βασική μάρτυρας κατηγορίας και απάλλαξε με ποινή-χάδι τον ιδιοκτήτη.
·         Ζητά από τον αρμόδιο για ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης Υφυπουργό Παιδείας κ. Σ. Κεδίκογλου να δώσει εντολή για διενέργεια ΕΔΕ σχετικά με όλες τις παραβάσεις της νομοθεσίας στις οποίες έχει υποπέσει η διοίκηση του Ελληνικού Κολεγίου όλα αυτά τα χρόνια και τον εξονυχιστικό έλεγχο των όσων σήμερα συμβαίνουν στο σχολείο.

·         Τέλος, καταδικάζει απερίφραστα την ακραία αντιεκπαιδευτική στάση του Προέδρου του ΚΥΣΔΕ, Θεόδουλου Ταπανίδη και του μέλους του συμβουλίου, Άλκηστις Ζερβοπούλου, οι οποίοι απέδειξαν με τη στάση τους στο ΚΥΣΔΕ που εξέτασε την υπόθεση της καταγγελίας σύμβασης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα του Κολλεγίου Αθηνών, επειδή συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει, ότι δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, τους νόμους και τους θεσμούς, αλλά αλλότρια συμφέροντα.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web