Εξώδικα της ΟΙΕΛΕ στην Διεύθυνση Α'βάθμιας Αν. Θεσσαλονίκης και στον υπεύθυνο σχολικό σύμβουλο

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα εξώδικο στον Δ/ντη Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης κατηγορώντας τον για ακραία μεροληπτική στάση υπέρ της ιδιοκτησίας, επειδή δεν επέτρεψε στη βασική μάρτυρα κατηγορίας να καταθέσει σε ΕΔΕ που διενεργήθηκε για το ιδ. σχολείο "Ελληνικό Κολέγιο" και δεν προέβη σε πειθαρχικό έλεγχο του σχολείου για συγκεκριμένες καταγγελίες (παράνομο διδακτικό προσωπικό, παράνομο ωρολόγιο πρόγραμμα). Με το εξώδικο ζητούνται από τον κ. Καλογραία εντός τριών εργάσιμων ημερών συγκεκριμένα έγγραφα, ώστε να αποδειχθεί, εάν έπραξε όσα ο νόμος προβλέπει για να αποκατασταθεί η νομιμότητα.
Επίσης, απεστάλη εξώδικο στον σχολικό σύμβουλο κ. Μπάτσιο, ο οποίος, αν και γνώριζε ότι το σχολείο είχε παράνομο διδακτικό προσωπικό, όχι μόνο στην κατάθεσή του στην ΕΔΕ κάλυψε τον ιδιοκτήτη, αλλά ισχυρίστηκε ότι προέβη και σε …κατάρτιση των παράνομων «εκπαιδευτικών», ενώ υπέγραψε και το παράνομο ωρολόγιο πρόγραμμα! Με το εξώδικο η Ομοσπονδία ζητά από τον κ. Μπάτσιο εντός τριών εργάσιμων ημερών αναλυτικά στοιχεία για την «επιμόρφωση-κατάρτιση» του παράνομου προσωπικού και το από αυτό  υπογεγραμμένο ωρολόγιο πρόγραμμα.
Σε περίπτωση που δεν αποσταλούν όσα ζητά η Ομοσπονδία, ή εάν τα έγγραφα που αποσταλούν πιστοποιούν την παράβαση καθήκοντος και την κάλυψη παρανομιών υπέρ συμφερόντων τρίτων, η ΟΙΕΛΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.
Δείτε εδώ το εξώδικο που απεστάλη στον Δ/ντη ΠΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης
Δείτε εδώ το εξώδικο που απεστάλη στον σχολικό σύμβουλο της Διεύθυνσης

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web