ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ


Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) έχει ιδρύσει μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης για εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής. Οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον με πολύ απλό τρόπο, με ένα e-mail, ή με ένα τηλέφωνο να  πληροφορούνται ταχύτατα για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος που αφορούν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία (συνταξιοδοτικά, άδειες, αποζημιώσεις απόλυσης, νομιμότητα καταγγελιών σύμβασης κ.λπ.). Οι απαντήσεις παρέχονται από εξειδικευμένους νομικούς που εργάζονται για το Δίκτυο με πλήρη διασφάλιση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
Πέρα, όμως, από την παροχή απαντήσεων σε ζητήματα ασφαλιστικού και εργασιακού ενδιαφέροντος το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής παρέχει συνεχή πληροφόρηση για αλλαγές στη νομοθεσία και για θέματα απασχόλησης. Παρέχει, επίσης, υπηρεσίες συμβουλευτικής που άπτονται όλων των ζητημάτων που απασχολούν εργαζόμενους και ανέργους (ανάπτυξη δεξιοτήτων, διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων για την επαγγελματική σταδιοδρομία) και μπορούν να οριστούν, μετά από συνεννόηση με το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου ομαδικές συνεδρίες στο χώρο εργασίας για ζητήματα, όπως η διαχείριση του εργασιακού άγχους, ή η ενδυνάμωση των διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Όλες οι προαναφερόμενες υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το Δίκτυο (στα στοιχεία επικοινωνίας που θα παραθέσουμε στο τέλος του κειμένου), ή εναλλακτικά μπορούν να καταθέτουν ερωτήματα μέσω e-mail στη γραμματεία της ΟΙΕΛΕ με τίτλο «Για το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής ΙΝΕ-ΓΣΕΕ» και θα αποστέλλονται από την Ομοσπονδία μας.
Γενικά στοιχεία και φόρμες αποστολής ερωτημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://inegsee.gr/diktio-ipiresion-pliroforisis-simvouleftikis-ergazomenon/
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω:
e-mail: inediktio@inegsee.grn.mpardaki@inegsee.gr
τηλέφωνο: 210 3327777, 210 3327772
fax: 210 3304452

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web