Υπενθύμιση για τις συνδρομές των μελών του ΣΙΕΛΒΕ

Επειδή πολλοί συνάδελφοι δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν πλήρως στις συνδρομές τους προς τον σύλλογο (3 ευρώ / μήνα) και, άρα, να θεωρηθούν τακτοποιημένοι οικονομικά και να ψηφίσουν στις εκλογές, υπενθυμίζουμε ό,τι ίσχυε και εξακολουθεί να ισχύει :

1. Συνάδελφοι από πολλά σχολεία τόσο της Θεσσαλίας όσο και της Θεσσαλονίκης, για να μην βρίσκονται μπροστά στο δίλημμα, ανά διετία, "να πληρώσω και να ψηφίσω" ή "να μην πάω να ψηφίσω" έχουν δώσει σε συνεργασία με τις τράπεζες στις οποίες έχουν το λογαριασμό μισθοδοσίας τους παγία εντολή να μεταφέρονται αυτομάτως 3 ευρώ/μήνα σε λογαριασμό του συλλόγου. Έτσι, και ο σύλλογος "αιμοδοτείται" τακτικά και οι ίδιοι είναι ταμειακά τακτοποιημένοι, όπως από το καταστατικό οφείλουν. Άλλοι, πάλι, συγκεντρώνουν στα σχολεία τους ανά 6μηνο τις συνδρομές και τις καταθέτουν στο λογαριασμό του συλλόγου.
2. Οι Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου, κατ΄έθιμο, δέχονται την οικονομική τακτοποίηση των μελών που πρόκειται να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες με την καταβολή 12 μόνο μηνιαίων συνδρομών, δηλαδή 36 ευρώ.
3. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της επίθεσης που έχουμε δεχθεί στα μισθολογικά μας ζητήματα και της μείωσης των αποδοχών μας, ο σύλλογος δέχεται να τακτοποιήσει οικονομικά, με διευκολύνσεις, όλα τα μέλη του που δηλώνουν αδυναμία να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Συνάδελφοι
δεν πρέπει λόγοι οικονομικοί να μας κρατήσουν μακριά από το θεμελιώδες δικαίωμά μας να συμμετέχουμε στις εκλογές του ΣΙΕΛΒΕ. Ας προσέλθουμε μαζικά και ας ενισχύσουμε με την ψήφο σας τον σύλλογο. 

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web