Μεγάλη η συμμετοχή των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών στην απεργία και στην πορεία κατά της μνημονιακής πολιτικής

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στις χθεσινές κινητοποιήσεις του κόσμου της εργασίας εναντίον της εφαρμογής της πολιτικής των μνημονίων που εξακολουθεί να λεηλατεί την κοινωνία.
Στην πορεία συμμετείχαν συνάδελφοι από πολλά ιδιωτικά σχολεία που ένωσαν τη φωνή τους με χιλιάδες εργαζόμενων, ανέργων, νέων και συνταξιούχων, οι οποίοι πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας σε μια από τις πλέον επιτυχημένες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών.
Για μια ακόμη φορά, η φωνή της κοινωνίας ακούστηκε ξεκάθαρα. Φτάνει πια με την πολιτική της εξαθλίωσης, αλλαγή πολιτικής τώρα για να βγει η χώρα από την οικονομική, την κοινωνική και την ηθική κρίση που την καταδυναστεύει εδώ και 7 χρόνια.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν και για τα δικά τους αιτήματα. Την επαναφορά της εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας στην ιδιωτική εκπαίδευση και την αποκατάσταση συνθηκών νομιμότητας και αξιοπρέπειας στους χώρους εργασίας. Στην κρίσιμη περίοδο που ακολουθεί, μόνο με ενότητα, συσπείρωση και μαχητικότητα θα κάνουμε πράξη τους τις ελπίδες και τις προσδοκίες του κλάδου μας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web