ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Τις τελευταίες ημέρες ένας πρωτοφανής επικοινωνιακός μηχανισμός, στημένος από μερίδα των σχολαρχών και ΜΜΕ, εξαπολύει λάσπη κατά του κλάδου μας και διαστρεβλώνει βάναυσα το περιεχόμενο της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την εκπαίδευση.Εξοργισμένοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούν να εκτυλίσσεται ένα ακόμη επεισόδιο λυσσαλέας αντεργατικής προπαγάνδας, με σκοπό την για μια ακόμη φορά εξυπηρέτηση ακραίων επιχειρηματικών συμφερόντων. Πέρα από τους εκατοντάδες συναδέλφους που επικοινωνούν με την ομοσπονδία καθημερινά, σωματεία-μέλη της ΟΙΕΛΕ εκδίδουν ανακοινώσεις για τη νέα νομοθετική ρύθμιση και τη γενικότερη κατάσταση στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τις προηγούμενες ημέρες παραλάβαμε τις ανακοινώσεις των Παραρτημάτων του ΣΙΕΛ στα εκπαιδευτήρια « Ο Πλάτων» και «Κωστέα-Γείτονα». Σήμερα έφτασαν στην Ομοσπονδία ανακοινώσεις από το ΣΙΕΛ(πατήστε εδώ), το Παράρτημα του ΣΙΕΛΒΕ στη Θεσσαλία(πατήστε εδώ), τους ΣΙΕΛ Χανίων(πατήστε εδώ) και Ηρακλείου (πατήστεεδώ) και το Σωματείο εκπαιδευτικών στα ΚΞΓ (πατήστε εδώ) και τον Σύλλογο των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης – ΣΕΦΚ – (πατήστε εδώ. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις πολλών ακόμη πρωτοβάθμιων σωματείων της ΟΙΕΛΕ.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web