Σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας η συνάντηση ανάμεσα στο Προεδρείο της ΟΙΕΛΕ και στον Υπεύθυνο Παιδείας του Ποταμιού Γ. Μαυρωτά

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση ανάμεσα στο Προεδρείο της ΟΙΕΛΕ και τον Υπεύθυνο του Τομέα Παιδείας και Βουλευτή Αττικής του Ποταμιού κ. Γ. Μαυρωτά. Το Προεδρείο της ΟΙΕΛΕ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μ. Κουρουτό, τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ν. Παΐζη και την Οργανωτική Γραμματέα Τ. Κωστούση.
Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης. Αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση και συμφωνήθηκε ότι είναι σημαντικό το ότι δεν περιορίζονται οι δραστηριότητες των ιδιωτικών σχολείων. Επιβεβαιώθηκε, επίσης, η θετική συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία και στον Τομέα Παιδείας του Ποταμιού και συμφωνήθηκε να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις για θέματα ιδιωτικής εκπαίδευσης, καθώς και για ζητήματα πιστοποίησης προσόντων, που αφορούν ένα κρίσιμο κομμάτι του χώρου και διασυνδέουν την Παιδεία με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web