Επίσκεψη στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ πραγματοποίησε η πρώτη που κατήγγειλε προ 11 ετών τον διορισμό κατόχων παράνομων τίτλων στο Δημόσιο.



ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
 Μια συγκινητική συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ. Η κ. Όλγα Αθανασίου, μητέρα απόφοιτης που έχασε το διορισμό  της από κάτοχο παράνομου τίτλου σπουδών αν και είχε αποφοιτήσει με βαθμό 18 από δημόσιο σχολείο, υπήρξε η πρώτη που κατήγγειλε στην Ομοσπονδία μας το φαινόμενο πριν από 11 χρόνια, το 2005.Έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει από την ΟΙΕΛΕ μια μακρά προσπάθεια για τον τερματισμό του σκανδάλου και για τη δικαίωση όσων αδικήθηκαν κατάφωρα από τη συστημική διαφθορά που πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα έχουν επιβάλει σε τμήμα της εκπαίδευσης.
Η κ. Αθανασίου εξέφρασε στον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ τις ευχαριστίες της για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ομοσπονδία  να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συμφώνησε στο αίτημά της να σταλεί επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί του και να ζητηθεί η άμεση υλοποίηση όσων δεσμεύτηκε δημόσια να  πράξει η κυβέρνηση, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει οργανωμένη απόπειρα κομμάτων της αντιπολίτευσης και ΜΜΕ να μην εφαρμοστεί τίποτα, να συνεχιστεί η διαφθορά και, κυρίως, να μείνουν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι που προέρχονται από τα κόμματα αυτά.
Δείτε εδώ την επιστολή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ και της καταγγέλλουσας μητέρας προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας .

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web