ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Δ. ΚΑΖΑΓΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΡΙΟ


Μεγάλη τιμή για την ΟΙΕΛΕ και για ολόκληρο τον κλάδο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών αποτελεί η εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία του Ολυμπιονίκη προπονητή της Εθνικής Ομάδας με αμαξίδιο και Α’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Δημήτρη Κάζαγλη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Ο Δημήτρης, διαθέτοντας ελάχιστα μέσα και μηδαμινή οικονομική στήριξη, κατόρθωσε να πετύχει το ακατόρθωτο με αντιπάλους χώρες που διαθέτουν απείρως ανώτερη υποδομή, γενναία κρατική χρηματοδότηση και σπόνσορες. Διαθέτοντας μόλις τέσσερις αθλητές, πέτυχε έναν άθλο. Ασημένιο μετάλλιο ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη κατηγορίας Β’, τέταρτη θέση στον Βασίλη Ντούνη (σπάθη κατηγορίας Α`) και τέταρτη θέση στο ομαδικό της ξιφασκίας. Μια πραγματικά εκπληκτική επίδοση για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Η παρουσία και ο αγώνας του Δημήτρη είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους μικρόψυχους κατηγορούν συλλήβδην τους εκπροσώπους των εργατικών σωματείων. Σε αντίθεση με όσους κάνουν εδώ και δεκαετίες πάρτι στις πλάτες της ελληνικής κοινωνίας, ο κόσμος της εργασίας αποδεικνύει την προσφορά του, με κάθε τρόπο, στη χώρα και στους πολίτες.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web