ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2016 ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ


Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σήμερα έγγραφο με το οποίο καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη, 25 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ στο Μουσείο της Ακρόπολης για τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του.
Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, καθώς το ΚΑΝΕΠ (Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ) στελεχώνεται και από συναδέλφους μας. Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μ. Κουρουτός και Υπεύθυνος Ερευνών ο πρώην Αντιπρόεδρος Ν. Παΐζης. Η ερευνητική δουλειά του ΚΑΝΕΠ που χρησιμοποιείται από πολιτικούς και εκπαιδευτικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό έχει αποτελέσει σημαντική πηγή τεκμηρίωσης για τις θέσεις της ΟΙΕΛΕ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:
α) η ολοκληρωμένη βάση δεδομένων του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ με συγκριτικά δεδομένα για τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών της ΕΕ και
β) η Ετήσια Έκθεση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ για την Εκπαίδευση 2016.
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης,. Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε έγγραφο προς τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Όπως ενημερώνει το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ, επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το συντομότερο δυνατό συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ: info@kanep-gsee.gr με τίτλο e-mail «Δήλωση συμμετοχής για την επετειακή εκδήλωση ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ)».
Διαβάστε εδώ  το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web