ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Η δημοσιοποίηση από την Ομοσπονδία της δικαίωσης από τη δικαιοσύνη συναδέλφου των Αρσακείων σχολείων που είχε απολυθεί παράνομα, αν και ήταν έγκυος, και που απασχολούνταν στο σχολείο με παράνομα μονοετή διοριστήρια, χωρίς να αναπληρώνει κανέναν (!), έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε στην κοινωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο της εκπαίδευσης. Τα «χτυπήματα» στην ιστοσελίδα και στο facebook της ΟΙΕΛΕ είναι χιλιάδες ενώ έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα τηλέφωνα των γραφείων μας με συναδέλφους να ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η ανάρτηση της Ομοσπονδίας βοήθησε, επίσης, να ανοίξουν κάποια στόματα . Δεκάδες εκπαιδευτικοί που είτε υπηρετούσαν είτε ακόμη υπηρετούν σε σχολεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και γενικότερα των ισότιμων σχολείων, μας ενημέρωσαν ότι τα διοριστήριά τους ήταν αμφισβητήσιμης νομιμότητας. Ορισμένοι από αυτούς κατήγγειλαν ότι είχαν διοριστήριο αναπληρωτή, χωρίς να αναπληρώνουν κάποιο συνάδελφο σε άδεια ανατροφής τέκνου, ή εκπαιδευτική άδεια κ.λπ. Οι καταγγέλλοντες κλήθηκαν επειγόντως στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είχαν τέτοιου τύπου παράνομα διοριστήρια στα Αρσάκεια σχολεία, ή σε οποιοδήποτε άλλο ιδιωτικό σχολείο να ενημερώσουν άμεσα την Ομοσπονδία (τηλέφωνα:210-5230819,210-5238148, email:oieleomospondia@gmail.com, oiele@ath.forthnet.gr).
Διαβάστε εδώ την ανάρτησή μας.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web