ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΣΠΙΝΕΛΛΗ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ με επιστολή του προς τον πρώη Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών την περίοδο 2009-2011 και Καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ κ. Δ. Σπινέλλη απαντά σε παραπλανητικά σχόλια του τελευταίου στα social media. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σπινέλλης διακινεί άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Λακασά στην Καθημερινή και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τον δήθεν περιορισμό των απογευματινών δράσεων στα ιδιωτικά σχολεία. Πρόκειται για τη γνωστή διαστρέβλωση που επιχειρεί το γνωστό lobby των σχολαρχών, οι οποίοι τρέμοντας στην προοπτική να σταματήσει η ροή του μαύρου χρήματος στα ταμεία τους, βαφτίζουν τον έλεγχο των υπηρεσιών του Υπουργείου για το προσωπικό που εργάζεται στις δράσεις, τον αριθμό των τμημάτων και των μαθητών, ως …απαγόρευση δράσεων!  (Εάν δεν μας συμφέρει η πραγματικότητα, ε τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα).
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αφού αναρωτιέται τι έπραξε ο εν λόγω ως στέλεχος του Υπ. Οικονομικών την περίοδο που κατά γενική ομολογία εκτινάχθηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση η μαύρη εργασία και η φοροδιαφυγή, τον καλεί να διασταυρώσει τα στοιχεία του, διότι είτε παραπλανήθηκε, είτε υπηρετεί εν γνώσει του το συγκεκριμένο μηντιακό παιχνίδι επιχειρηματικών κύκλων στην Παιδεία. Τον προσκαλεί, δε, σε συνάντηση για να του παρουσιάσει όλα τα στοιχεία για το ζήτημα.
Διαβάστε εδώ την επιστολή-απάντηση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ στον κ. Σπινέλλη.

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web