Η ΟΙΕΛΕ στέλνει συγκλονιστικές καταγγελίες στον εισαγγελέα για τα αμαρτωλά ιδιωτικά νηπιαγωγεία: ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΓΚΥΕΣ-ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΑΣΧΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Το απόστημα έσπασε. Η προχθεσινή ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ άνοιξε στόματα. Εδώ και δύο ημέρες λαμβάνουμε καταγγελίες εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία από όλη τη χώρα που συγκλονίζουν. Πλέον, η Ομοσπονδία έχει συγκροτήσει φάκελο με συγκεκριμένα ιδιωτικά νηπιαγωγεία και ζητά άμεση εισαγγελική παρέμβαση για να τερματιστεί ο ζόφος που επικρατεί στο χώρο αυτό. Βάναυση καταπάτηση του ιερού δικαιώματος στη μητρότητα, απλήρωτη εργασία Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως κηπουροί, καθαρίστριες σε τουαλέτες, νηπιαγωγοί που προσλαμβάνονται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι για να τους καταβάλλεται λιγότερο από μισό του νόμιμου μισθού.
Αντί κειμένου, αναδημοσιεύουμε σήμερα μια από τις καταγγελίες που λάβαμε. Τα ονόματα της εκπαιδευτικού και των νηπιαγωγείων δεν αναφέρονται για ευνόητους λόγους, αλλά ήδη η Ομοσπονδία έχει προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες. Η καταγγελία αυτή συγκλονίζει και απεικονίζει το τι συμβαίνει στη μεγάλη πλειονότητα των ιδιωτικών νηπιαγωγείων:


Δείτε εδώ

Ανάπτυξη και Σχεδίαση: Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μπάρμπας, Μιγκιπή Αναστασία

Designed by Posicionamiento Web